Fight Channel postaje SK Fight!

Ostali sportovi - Ostalo 31. pro 202114:42 > 14:44
Sport Klub

Specijalizirani kanal posvećen borilačkim sportovima, Fight Channel, od 1. siječnja 2022. postaje dio najuspješnijeg regionalnog sportskog brenda Sport Kluba i mijenja ime u SK Fight.

Koncept kanala, koji je po svom sadržaju jedinstven u Europi, neće se mijenjati, pa će gledatelji i dalje imati priliku pratiti izravne prijenose najvažnijih borilačkih natjecanja.

Tijekom 2022. gledatelji će moći pratiti UFC, ukupno više od 40 natjecanja godišnje. Kao glavni promotor MMA borbi, UFC već više od 25 godina okuplja najbolje rangirane zvijezde ovog sporta i puni najveće svjetske arene i stadione.

Kanal SK Fight bit će dostupan u svim zemljama regije, a osim UFC-a prenosit će i druga prestižna borilačka natjecanja, uključujući Bellator, Glory World Series, FFC i drugi.

Osnovan prije 10 godina, Fight Channel se pozicionirao na tržištu kao jedan od vodećih kanala ovog tipa. Od 2017. godine dio je grupe United Media, vodeće medijske kuće u jugoistočnoj Europi, koja u svom portfelju ima više od 55 televizija i skoro 40 portala.

Pridruživanje Fight kanala brendu SK, koji godinama drži vodeću poziciju kada su u pitanju prijenosi najvažnijih sportskih natjecanja u nogometu, košarci, tenisu, moto sportu, doprinijet će njegovom daljnjem razvoju i pozicioniranju izvan regije.

“Planiramo da SK Fight u narednom periodu proširi svoje poslovanje atraktivnim prijenosima novih natjecanja, ali i značajno obogati svoju arhivu videozapisa najznačajnijih borbi. Također, cilj nam je da, osim svjetskih događanja, promoviramo i razvijamo domaću i regionalnu borilačku scenu, ali i educiratmo mlade o borilačkim sportovima kroz dokumentarne filmove“, ističe direktor SK Nemanja Simeunović.

SK Fight će biti dostupan gledateljima na istoj poziciji kao i Fight Channel.

Komentari

Vaš komentar