Samo na SK: Hrvati za prolaz protiv drugih na svijetu

Xinhua via Guliver Images

Dvoboj Hrvatska - Njemčka na rasporedu je u četvrtak u 9 sati ujutro na stolu broj 2 uz izravni prijenos na Sport Klubu.

Hrvatski stolnotenisači će u osmini finala Svjetskog momčadskog prvenstva u kineskom Chengduu igrati protiv reprezentacije Njemačke, odlučeno je ždrijebom održanim u utorak po završetku grupne faze natjecanja.

Hrvatska je kao pobjednik skupine bila među nositeljima, ali joj je ždrijeb donio jednog od najtežih suparnika, iako Nijemci ne igraju na ovom natjecanju u najjačem mogućem sastavu. Njemačku reprezentaciju, drugu prema renkingu Međunarodne stolnoteniske federacije (ITTF), predvodi aktualni europski prvak Qui Dang, trenutačno deveti igrač na pojedinačnoj ITTF ljestvici.

Osim njega tu su još Benedikt Duda (36. na ITTF ljestvici), Ricardo Walther (74.), Fanbo Meng (87.) i Kay Stumper (103.)

Hrvatsku predstavljaju Andrej Gaćina (25.), Tomislav Pucar (52.), Filip Zeljko (79.) i Ivor Ban (236.).

Dvoboj Hrvatska – Njemčka na rasporedu je u četvrtak u 9 sati ujutro na stolu broj 2 uz izravni prijenos na Sport Klubu.

Pobjednik tog dvoboja u četvrtfinalu će se sučeliti protiv boljeg iz para Francuska – Engleska!

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Komentari

Vaš komentar