Trener Zvezde uoči Cityja: Vjerujem u nas, treba nam i sreće

Champions League 18. ruj 202320:38 0 komentara
AP Photo/Armando Franca via Guliver

Opterećena lošim rezultatima u prvenstvu Srbije, Crvena zvezda igra Ligu prvaka protiv Manchester Cityja u utorak od 21 sat.

Bakharovo smrknuto lice po ulasku u konferencijsku dvoranu stadiona Etihad ne treba povezivati ​​s razočarenjem i neraspoloženjem, rijetko ćete ga vidjeti nasmijanog pred medijima. Obraćajući se navijačima Manchestera, pokazao je odlučnost da se popravi stanje u momčadi.

“Nismo imali puno vremena za pripremu. Sljedeći zadatak je dvoboj s Manchester Cityjem, znamo koliko su jaki. Trebamo pokazati svoju snagu, vjerujem u svoju momčad”, rekao je trener Crvene zvezde Barak Bakhar.

Na najnezgodnijem mjestu, u domu europskog prvaka protiv ofenzivno ubojite momčadi, Bakhar će morati pokušati popraviti probleme u obrani.

“Neću puno mijenjati način igre. Izvest ću najbolju momčad koju imam. Moramo podići razinu igre. Bitno je da imamo dobar dan, treba nam i sreće.”

Bahar nije želio izravno odgovoriti hoće li novi stoper Nasser Djiga biti među starterima:

“Vidjet ćete sutra tko će igrati. Djiga ima puno samopouzdanja, ali čekaj da vidiš hoće li igrati.”

Pep Guardiola je rekao da je Bakhar hrabar trener i da očekuje da Zvezda tako igra u Manchesteru. Hoće li?

“Lijepo je čuti da je Pep Guardiola tako nešto rekao o meni. Moramo to opravdati na terenu, igramo izvanredno. Nakon utakmice želim sebi reći da smo igrali hrabro i pametno.”

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!