Predsjednik Fenera: ‘Istina je, dogovorili smo Livakovića!’

nordphotoxGmbHx xBratic nph00250 via Guliver Image

Turski miijarder, a ujedno i predsjednik Fenerbahcea, Alija Koça potvrdio je glasine o dolasku Dominika Livakovića u Istanbul

Golman Dinama i reprezentacije Hrvatske – Dominik Livaković – već se duže vrijeme povezuje s transferom u turski Fenerbahce, a sada je cijela saga oko njegovog odlaska u Istanbul dobila na težini, obzirom kako je predsjednik kluba poručio kako su s Livakovićem sve dogovorili, a potvrdio je i kako imaju zamjenu za njega, ukoliko transfer hrvatskog vratara propadne.

”Vijest je istinita. Dogovorili smo se s Livakovićem i trenutačno nema problema. Međutim, ako bude problema, otići ću po Szczesnyja u Juventus. Sigurno je da ćemo dovesti vrlo dobrog vratara”, prenosi turski CNN izjavu Koçe.

Još uvijek nije poznato koliko će turski velikan platiti za Livakovićeve usluge, međutim nagađa se kako će aktivirati otkupnu klauzulu koja iznosi 10 milijuna eura. Također se pretpostavlja kako bi Livaković u dresu Fenerbahcea trebao zarađivati oko milijun eura godišnje, što je povećanje u odnosu na 750 tisuća eura koliko trenutno zarađuje u Dinamu.

Livaković je za Dinamo nastupio u 282 utakmice, a 131 put zadržao je svoju mrežu netaknutom.

Komentari (0)

Prikaži sve komentare