Pašalić: Ne bih imao ništa protiv da to ponovim

AP Photo/Miguel Angelo Pereira

Hrvatska će u četvrtak od 20.45 na Maksimiru u petom kolu Lige nacija ugostiti Dansku, a utakmicu je najavio Mario Pašalić, igrač koji je presudio utakmicu u lipnju na Parkenu.

“Ne bih imao ništa protiv da ponovim utakmicu protiv Danske, ali nebitno je tko će zabiti. Bitna je pobjeda. Imamo priliku završiti prvi u grupi i otići na Final Four. Znamo kako su izgledala prošla izdanja Lige nacija, ovo je prilika. Super se osjećam, klub je odlično ušao u sezonu, a ja sam zdrav i spreman tako da je sve super”, zapeočeo je Pašalić pa nastavio:

“Sutra ćemo napraviti detaljnu analizu Danske, no znamo da su nezgodni, da igraju preko bokova. Nadam se da ćemo od prvog poluvremena krenuti kao što smo u prvoj utakmici krenuli u drugom. Očekujemo tešku utakmicu, ali imamo dobre šanse za tri boda.”

“Posvećeni smo maksimalno odlasku na Final Four, a za početak utakmici s Danskom. Nakon toga ćemo o Austriji. U prva dva izdanja Lige nacija nije bilo bajno, ali smo uspjeli ostati u Elitnoj skupini, sad smo u boljoj poziciji i bilo bi lijepo otići u završnici i igrati protiv četiri najbolje momčadi u Europi.”

“Liga nacija? Meni je motivacija igra za reprezentaciju. Nije isto igrati prijateljsku utakmicu, ali nije ni naboj kao što je kad je europsko ili svjetsko prvenstvo. Ipak, ovo je ozbiljno natjecanje i tako ga treba shvatiti.”

“Napravila se smjena generacija. Nas nekoliko od ranije dobili smo veću ulogu, neki mlađi su se dokazali. Stvorila se dobra reprezentacija i možemo se nadati dobrom rezultatu na Svjetskom prvenstvu”, zaključio je Pašalić.

Komentari (0)

Prikaži sve komentare