Kalinić dodaje gas: Nazvao je Džeku, želi ga dovesti u Hajduk

Hrvatska 13. lip 202413:19 0 komentara
Daniele Buffa via Guliver Images

Niti puni dan nakon objave da je Gennaro Gattuso novi trener Hajduka, u javnost je procurila informacija da je sportski direktor "Bijelih" Nikola Kalinić kontaktirao - Edina Džeku.

Hrvatskim medijskim prostorom proširile su se neslužbene, ali pouzdane informacije da je Nikola Kalinić nazvao Edina Džeku u namjeri da ga dovede na Poljud!

Džeko je u veteranskim godinama (38) i trenutno pod ugovorom s turskim velikanom Fenerbahčeom do ljeta 2025. godine, no njegov dolazak u Split nije nužno na dalekom štapu.

Ne samo što ga veže poznanstvo s Kalinićem, s kojim je dijelio svlačionicu u Romi, već ga se i godinama povezuje s Hajdukom. Još od 2010. godine kada je nastupao na humanitarnom malonogometnom turniru “Četiri kafića”.

Nadalje, Džeko je često u Hrvatskoj jer ima restoran u Dubrovniku, a s bliskim prijateljem i kumom Senijadom Ibričićem, kojeg pamte i u Hajduku, gradio je luksuzne apartmane u Podstrani pored Splita.

Naravno, dalek je put od kontakta do realizacije posla, no Kalinić misli ozbiljno. Priča s Ivanom Jurićem nije prošla, došao je zato Gennaro Gattuso, a sada je meta – Džeko!

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!