Poms: Škorić ima tešku ozljedu, razgovaramo o operaciji

Hrvatska 30. ruj 202216:39
imago/GEPA pictures

Osijek u subotu od 16.55 na Gradskom vrtu dočekuje Lokomotivu u sklopu 11. kola SuperSport HNL-a.

Trener Osijeka Rene Poms najavio je susret.

“Prošli tjedan bio je malo težak jer je mnogo igrača bilo s reprezentacijama. S jedne strane je to dobro, a s druge nije jer su nam nedostajali. Imali smo i nekoliko bolesnih igrača, ali ništa ozbiljno. Ipak, dobro smo trenirali posljednjih dana i spremni smo za utakmicu. Želimo nastaviti tamo gdje smo stali u zadnjih nekoliko kola”, započeo je Poms pa nastavio:

“Nisam doktor, ali imao je problem s leđima nekoliko tjedana. Traži se najbolje rješenje, treba vidjeli je li riječ o išijasu ili nečem drugom, no neće ga biti sljedećih nekoliko tjedana. Nećemo žuriti s njegovim povratkom, to je teška ozljeda te mu je potrebno vrijeme za oporavak. Razgovaralo se i o operaciji, ali vidjet ćemo. Nismo sretni što ga nema, ali moramo bez njega.

Otkrio je i kakvo je stanje s kadrom.

“Imamo puno igrača, svima vjerujem. Kada imamo 11 zdravih igrača, imat ćemo dobru momčad i rješenje za svaku utakmicu. Imamo jasan plan. Priliku će dobiti možda oni koji su manje igrali, a spremni su. Lokomotiva je opasna momčad s talentiranim igračima. Igrali su dobro protiv Dinama, bit će motivirati protiv nas, ali i mi smo kvalitetni i želimo to pokazati”, zaključio je Rene Poms.

Komentari

Vaš komentar