‘Htio sam Belju u Dinamu, vrijedit će milijardu!’

Hrvatska 19. sij 202312:53
kolbert-press UlrichxGamel via Guliver Images

Sukob na relaciji Zagreb - Mostar i dalje ne prestaje, a Zdravko Mamić se dotaknuo igrača koji su mogli igrati u Dinamu.

Prvo o Marku Pjaci i Lukasu Kačavendi…

“Ja nisam uprava, ali su me ljudi iz kluba zvali stalno za mišljenje. Taj glupi primitivni bivši policajac koji ne zna da je lopta okrugla… Marko Pjaca je mene nazvao da se vrati u Dinamo i oživi svoju karijeru. Čačić se na to skoro ispovraćao. Dinamo i uprava u kojoj je Antolić, htjeli su platiti pet milijuna eura za Kačavendu. Lokomotiva ga nije htjela pustiti u Dinamo, ali ni u Genou za 8,5 milijuna eura. Ja sam predložio Dinamu da se dogovori za tri milijuna eura jer se ozlijedio. Antolić ismijava moj prijedlog oko Kačavende. Kad on bude jedan od najboljih igrača u Europi, onda ćemo vidjeti. Postoji mogućnost da se to ne dogodi? Postoji.”

Mamić ne može prežaliti što Dion Drena Beljo nije doveden na Maksimir…

“Upozoravam već neko vrijeme da dovedu Omeragića, koji vrijedi šest milijuna eura. Ali Čačiću i Antoliću to ništa ne znači. Čačić govori da ga ne zanimaju Theophile i Dilaver, Josip Šutalo je na izlaznim vratima. Pitao sam ih tko će onda igrati. Predlagao sam im Barišića i Omeragića. Vidjet ćete kakav će taj Barišić biti igrač. Već je sad strašan. Prije tri mjeseca razgovarao sam s predstavnicima Osijeka o Belji. Htio sam ga u Dinamu. On je neslućeni talent, vrijedit će milijardu.”

Komentari

Vaš komentar