Dva bivša hajdukovca i dinamovac u Varaždinu

Hrvatska 14. lip 202211:48 > 11:48
Photo: Guliver Images

Fran Brodić, 24-godišnji nogometaš i prošle sezone ponajbolji igrač NK Varaždin, potpisao je dvogodišnji ugovor s klubom koji se nakon samo jedne sezone vratio u HNL.

Uoči proljetnog dijela prošle sezone Brodić je u Varaždin došao na posudbu iz prvoligaša Gorice. Nije dugo trebalo te je Brodić postao jedna od glavnih karika varaždinskog kluba koji je pobijedio u drugoligaškoj utrci s Rudešom te se brzopotezno vratio u elitu. Brodić je u svojoj karijeri igrao i za Dinamo.

Nakon što je završilo posudbeno razdoblje Brodić se neće vraćati u Goricu već je s Varaždinom potpisao profesionalni ugovor i definitivno se preselio na sjever Hrvatske. Tijekom drugog dijela sezone Brodić je postigao pet pogodaka te je tri puta asistirao u 14 nastupa za Varaždin.

Na istom putu su i dvojica donedavno talentiranih igrača Hajduka. U pitanju su 22-godišnji Tonio Teklić i 21-godišnji Michele Šego koji su nastupali u Varaždinu kao posuđeni igrači iz Hajduka, ali detalji su tek ostali i do njihovog definitivnog prelaska u ovog hrvatskog prvoligaša.