Dinamo za San Siro dobio 4300 ulaznica: Ovo je cijena

Champions League 7. ruj 202214:59 > 14:59 0 komentara
Guliver Image

Dinamo će u drugom kolu Lige prvaka gostovati na San Siru kod Milana u srijedu 14. rujna, a utakmica se igra od 18.45 sati.

Dinamo je objavio priopćenje vezano uz ulaznice koje prenosimo u cijelosti:

“Cijena ulaznice za navijače GNK Dinamo za gostujući navijački sektor stadiona u Milanu iznosi 136 kuna / 18 Eura. Klub je na raspolaganje za prodaju dobio 4300 ulaznica za gostujući sektor.

Ulaznice za navijače Dinama za navijački sektor stadiona San Siro moguće je kupiti isključivo na Ticket pointu u Zagrebu.

PRVOKUP ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23., a to pravo navijači mogu iskoristiti u četvrtak, 08.09. od 11 do 19 sati. Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice.

Slobodna prodaja za sve ostale navijače počinje u petak, 09.09. u 11 sati na Ticket pointu.

Radno vrijeme TICKET POINTA

Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica

Četvrtak 08.09. od 11 do 19 sati

Slobodna prodaja za sve navijače

Petak 09.09. od 11 do 19 sati

Subota 10.09. od 11 do 19 sati
Nedjelja 11.09. od 11 do 19 sati

Moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje na Ticket pointu. Broj ulaznica za kupovinu nije ograničen, ali je za svaku ulaznicu potrebno predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta), s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. Nakon kupovine neće biti moguće promijeniti osobne podatke ispisane na ulaznici.

U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od ulaznica. Osobni dokument je osobna iskaznica ili putovnica.

VAŽNA NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

U Milanu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.

GNK Dinamo obavijestit će navijače putem službene web stranice ukoliko se ulaznice predviđene za navijače Dinama rasprodaju prije završetka prodaje.”