Beljo: Želim pokazati svijetu što sve mogu

Bundesliga 25. sij 202316:04 > 16:06
Guliver images

Dion Drena Beljo napustio je redove Osijeka i otišao put Njemačke. U debiju za svoj novi klub Augsburg upisao je asistenciju, a od 20.30 sati igraju protiv Monchengladbacha.

Beljo je dao intervju za službene stranice Augsburga. Rekao je kako mu otići u Njemačku nije bila laka odluka.

“Naravno da nije bilo lako. Ali također sam svjestan kakvu veliku priliku ovdje dobivam. Sada se mogu dokazati u jednoj od najboljih europskih liga, pa sam stvarno želio napraviti ovaj korak. Želim pokazati svijetu što sve mogu!”, kaže ovaj 20-godišnjak.

Priznao je da je bilo i drugih ponuda.

“Augsburg mi je ovdje pružio najbolju priliku za razvoj, zbog čega sam ih izabrao za svoj novi klub. Prošle godine je bilo razgovora s raznim klubovima, ali na kraju sam želio ostati u Hrvatskoj još šest mjeseci da se dalje razvijam. Mislim da je to bila ispravna odluka. Inače zimi nema većih transfera, ali za mene je sada bilo pravo vrijeme za promjenu.”

Progovorio je o odnosu s Davidom Čolinom koji je iz Hajduka otišao također u Augsburg.

“Igrali smo nekoliko puta u hrvatskoj ligi, ali najbolje se poznajemo iz U-21 reprezentacije. Dobro se slažem s njim. Naravno, uvijek pomaže ako u momčadi imate još jednog igrača koji govori vaš materinji jezik. Na taj način možete češće razmjenjivati ​​ideje i pomagati jedan drugome.”

Za kraj poručio je kako protiv Borussije Monchengladbach očekuje pobjedu 3:2. Dvoboj pratite od 20.30 sati na Sport Klubu 6.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Komentari

Vaš komentar