Petković traži najveću plaću ikada: Dinamo ne želi pristati

Hrvatska 10. svi 202312:02 > 12:03 0 komentara
Salvio Calabrese via Guliver Images

Bruno Petković čini se traži nemoguće od uprave Modrih koja ne pristaje na zahtjeve napadača iz Metkovića. Svi se nadaju da će doći do transfera...

Produljenje ugovora s Brunom Petkovićem je zapelo, on je tražio godišnju plaću od 1,2 milijuna eura, što bi bila najveća godišnja zarada koju je jedan igrač Dinama dobio u povijesti modrog kluba, donose Sportske novosti.

Dinamo na to neće pristati i tu neće biti nikakvih pomaka. Barem kad je klub u pitanju. I Petku ugovor ima rok trajanja od 30. lipnja 2024. godine. Nekako su sve oči uprte u njegovog menandžera Ivana Cvjetkovića, očekuje se da bi mogao s nekom dobrom ponudom navratiti u Maksimirsku 128.

Hoće li to biti ona Trabzonspora Nenada Bjelice o kojoj se šuška, vidjeti ćemo. Petković se poput Livakovića stalno spominje kao izlazni eksponat kad stignu prijelazni rokovi, ali povijest nas je naučila da su dosada sve to bili pucnjevi u prazno. Jasno kao dan, za Dinamo bi bilo podosta važno da Petković produži ugovor, jer onda bi imali bolju poziciju kad se radi o pregovorima o njegovom transferu.

Dakle, ako Petković ne potpiše novi ugovor, Dinamu ostaju još samo dva prijelazna roka da ga unovče. Kad se radi o Livakoviću, onda to nema veze, jer on ima izlaznu klauzulu…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!