(VIDEO) Goran: Spavat ću s trofejem, sve se isplatilo

ATP 21. stu 202213:30

Nakon što je Novak Đoković osvojio ATP Finalse u Torinu pred novinarima je svoje dojmove iznio Goran Ivanišević, njegov trener...

“Spavat ću s trofejem”, šaljivo je sa širokim osmijehom na licu dobacio Ivanišević sjedajući na stolac pred početak konferencije za medije.

“Bila je ovo teška godina s obzirom na sve što je Novak proživio. Očito netko odozgo sve gleda i rekao je da će ovako završiti. Zaslužio je Novak. Nitko ne zna kako je bilo biti on i biti dio njegova tima, ali sve se isplatilo.”

“Htjeli smo igrati cijele godine, ali nije nam bilo dozvoljeno. Mogao je Novak završiti i kao broj 1 da su se bodovi dijelili na Wimbledonu. Srećom, sada smo dobili pozitivne vijesti iz Australije.”

Ivanišević je naglasio da Đoković sada trenira i jače nego u ranim dvadesetim godinama.

“Zato će biti sve bolji. Njegova je želja za treningom i napretkom nevjerojatna. Pazi na tijelo. U moje vrijeme prekidali smo karijere s 30-31 godinom. Tada si već bio star. A pogledajte sada Rogera, Rafu, Novaka… Da, dolaze mladi i to je sjajno za tenis, ali Novak je još gladan. Igra nevjerojatno i već razmišlja o pripremi sljedeće sezone. Dok je takav u glavi, bit će favorit za sve najveće turnire.”

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.