Murray uoči Olimpijskih igara: Moje tijelo se nije osjećalo sjajno igrajući na zemlji

ATP 12. lip 202412:16 0 komentara
REUTERS/Juan Medina via Guliver Images

Andy Murray bi mogao odustati od borbe za treću zlatnu olimpijsku medalju na Igrama u Parizu sljedećeg mjeseca ako ne bude odabran za igranje na turniru parova, rekao je bivši britanski broj jedan svijeta.

Trostruki Grand Slam pobjednik i dvostruki olimpijski pobjednik ima pravo nastupa u singlu na Igrama s dva mjesta rezervirana za igrače koji su prethodno osvojili Grand Slam ili Olimpijske turnire.

Međutim, Murray bi mogao propustiti parove u Parizu jer će Britanija umjesto njega poslati Joea Salisburyja i Neala Skupskog.

“Moram vidjeti što će se dogoditi s Olimpijskim igrama,” rekao je novinarima nakon poraza 6-3, 6-4 od Marcosa Girona na ATP turniru u Stuttgartu u utorak.

“Još nisam 100 posto siguran kakva je situacija s parovima i hoću li igrati ako samo uđem u singl. Ne znam. Moje tijelo se nije osjećalo sjajno igrajući na zemljanoj podlozi u posljednjih mjesec dana. Imao sam dosta problema s leđima, tako da ne znam bih li se odlučio samo za singl”, dodao je.

“Moram malo pričekati i vidjeti što ćemo s tim”, dodao je 37-godišnjak, koji je izgubio u prvom kolu parova Roland Garrosa igrajući s Danielom Evansom.

Teniski turnir na Olimpijskim igrama održat će se u Roland Garrosu od 27. srpnja do 4. kolovoza.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!