Vraća nam se tenis, prijenos na Sportklubu!

ATP 30. tra 202012:38 > 12:51
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Izgleda kako se život polako vraća u normalizaciju, a vraća se i tenis koji bi mogao biti interesantan svim zaljubljenicima u ovaj sport

Napokon smo dočekali i prijenos drugih sportova osim nogometa, pa ćete tako od sutra na programu Sportkluba moći pratiti zanimljivi teniski turnir iz Njemačke, počinje sutra, a završava u ponedjeljak, a sve organizira Tennis Point Exhibition Series, a turnir se održava na zemlji. Tako nakon dva mjeseca izbivanja, vraća se tenis.

Naravno, još uvijek se treba pridržavati mjera koje su izdale sve zemlje, pa ćemo od sutra vidjeti kako to sve izgleda.

Naime, turnir je sastavljen od osam igrača. Igra se na dva dobivena seta, a svaki set je do 4 dobivena gema, uz tie-break na 3:3. Program započinje svaki dan ujutro u 9 sati, a sve bi skupa svaki dan trebalo trajati do 18 sati.

Lista od osam igrača je poprilično zanimljiva, a na njoj se nalaze sljedeći igrači: Yannick Hanfmann (143. na ATP listi), Dustin Brown (239.), Jean-Marc Werner (482.), Jan Choinski (332.), Johannes Harteis (342.),Benjamin Hassan (354.), Florian Broska (1517.) te Constantin Schmitz (582.). Dakle, riječ je većinom o challenger igračima, ali svakako da će turnir biti zanimljiv za pogledati.

Naravno, turnir se igra bez gledatelja, a zadnji dan (ponedjeljak) će se igrati po playoff formatu (1 vs 2, 3 vs 4, 5 vs 6, 7 vs 8).