LEN oduševljen Splitom: ‘Neće nas biti lako nadmašiti’

Ostali sportovi - Ostalo 6. ruj 202217:10 > 17:15 0 komentara
Božidar Vukičević / Cropix

Europsko vaterpolsko prvenstvo u Splitu ušlo je u završni tjedan. Mnogobrojna ekipa koja sudjeluje u organizaciji već se uhodala, sve funkcionira kao podmazano i prema svemu sudeći ovo će natjecanje ući u povijest kao jedno od boljih...

Usred mnogih obveza koje ima iz dana u dan uspjeli smo u Spaladium Areni nakratko uloviti Renata Živkovića, glavnog tajnika Hrvatskog vaterpolskog saveza i izvršnog direktora EP-a u Splitu.

Iako umoran od silnog posla koji ne posustaje praktički već mjesecima, ujedno je i ponosan na do sada odrađen posao.

„Ekipa se uhodala i jako smo zadovoljni organizacijom. Vidi se sinergija i entuzijazam. Okupili smo skoro 250 volontera i stotinjak ljudi u organizaciji. Raspon je od osam godina pa do preko 50. No pred nama je još zahtjevnih dana i dosta utakmica. Nema opuštanja“, govori nam Živković.

Predsjednik HVS-a Mladen Drnasin ovih je dana rekao da osobno nikad nije vidio ovako dobru organizaciju, a čujemo i da je LEN zadovoljan?

„Mladen je to dobro rekao. Već sam 16 godina ‘team leader’ hrvatske seniorske reprezentacije i s ponosom mogu reći da smo podigli letvicu. Neće biti lako sljedećim domaćinima europskih prvenstava nadmašiti ovo što smo napravili u Splitu“, uvjeren je Živković.