Talijanski novinar: Dinamo Brekalu dao ultimatum!

Bundesliga 22. sij 202322:06 > 22:07
Guliver Image

Bivši hrvatski reprezentativac i krilni igrač Wolfsburga - Josip Brekalo, našao se na 'crnoj listi' trenera Nike Kovača koji ga ne vidi u svojim planovima.

Zahlađeni odnosi između Kovača i Brekala u Wolfsburgu, odavno su poznata stvar. Kovač je otpisao krilnog igrača iz svoje rotacije te mu dao do znanja kako među ‘Vukovima’ više nema mjesta. Otkad su vijesti o trzavicama izašli, Brekalo je u potrazi za novim klubom, a najviše se spominjao povratak na staru adresu – Maksimir, odnosno u Dinamo iz kojega je otišao u Njemačku za visokih 10 milijuna eura.

Talijanski novinar Nicolo Schira, specijaliziran za transfere nogometaša izvještava putem Twittera kako, suprotno demantiranjima, saga između Josipa Brekala i zagrebačkog Dinama još uvijek nije završila.  Prema njegovim navodima, Dinamo je itekako zainteresiran za usluge 24-godišnjaka te su mu spremni ponuditi ugovor u trajanju do 2026. godine.

Naime, problem u realizaciji transfera koji naizgled ima smisla za obje strane, čini interes talijanske Fiorentine, a Brekalov tim nestrpljivo čeka na službenu ponudu ‘Viole’. Međutim, kako je kraj prijelaznog roka sve bliži, prema izvještajima talijanskog novinara, Dinamo je Brekalu dao ultimatum u trajanju 72 sata da odgovori na ponuđeni ugovor.

Brekalo je za Wolfsburg upisao 128 nastupa i zabio 22 gola, dok je dres reprezentacije nosio u 33 navrata i postigao četiri gola.

Komentari

Vaš komentar