Daily Mail opleo po Conteu: ‘Ubio je vlastiti klub’

Nogomet 23. ožu 202310:54 > 10:55
Mark Pain via Guliver Images

Novinar Daily Maila Simon Jordan obrušio se na trenera Tottenhama, Antonija Contea.

U svom je tekstu Jordan pozvao Spurse da odmah otpuste trenera Ivana Perišića.

“U jednom neobičnom, nečuvenom intervjuu nakon utakmice, zapanjujuće lišenom samosvijesti, naizgled smo svjedočili pokušaju atentata na nogometni klub. Od vlastitog menadžera. Kako je Conte odvratno krivo predstavio svoje odgovornosti. Većina razumnih promatrača pretpostavila bi da je to bila usmena ostavka, ali u stvarnosti najvjerojatnije postoji 3,5 milijuna razloga zašto on ne bi imao hrabrosti svojih uvjerenja to učiniti. Čeka svoju isplatu”, piše novinar Daily Maila.

Predsjedniku Danielu Levyju predložio je konkretan potez.

“Nemojte čekati da dođu odvjetnici, dajte mu otkaz isti čas i nemojte mu ništa platiti! Ubio je vlastiti klub. Nemojte mu dati ni penija.”

Istaknuo je da je Conte ispao iz Lige prvaka od prosječne momčadi Milana, izgubio je od slabog Sheffield Uniteda u FA Cupu, te kaže da je radio zamjene kad je vodio 3:1 protiv zadnjeg Southamptona, u utakmici koja je završila 3:3.

“Conteu nije prodan Fiat s očekivanjima od bolida Formule 1. Ove sezone dobio je 192 milijuna funti da potroši na igrače, zatraženo je da ostvari napredak. To je više od novca kojeg su potrošila dva prethodna menadžera, Jose Mourinho (131 milijun funti) i Nuno Espirito Santo (57 milijuna funti)”, kaže Jordan.

Komentari (0)

Prikaži sve komentare