Sopić: Nekima sam kao Djed Mraz dao šansu prvi i zadnji put

Hrvatska 28. svi 202322:40 0 komentara
GEPAxpictures xMaticxKlansek via Guliver Images

Gorica je šokirala Dinamo na samom početku utakmice, no to je bilo sve jer su Plavi ubacili u veću brzinu i na kraju slavili 4:1.

Gorica je u prošlom kolu ostvarila opstanak. Veliki je posao napravio i njihov trener, Željko Sopić…

“Nemam razloga za nezadovoljstvo. Dobro smo otvorili utakmicu, Dinamo je zasluženo pobijedio, moglo je biti i s više golova razlike.  Dečki su se borili i zahvaljujem im na tome. Neki su igrali ozlijeđeni, Pršir, Fućak i Mrzljak, koji u srijedu ide na operaciju, a igrao je 90 minuta. To je za skinuti kapu.”

Rezimirao je sezonu…

“Nekima sam kao Djed Mraz dao šansu prvi, zadnji put i nikad više. Htio sam ih počastiti minutama, ali kad izađeš na noge velikom Dinamu, samo jaki i hrabri momci mogu igrati. Mi od 12. mjeseca živimo Trpinjsku cestu, da karikiram. Tek malo kasnije ćemo shvatiti što znači s -11 stići na +5 bodova. U idućoj sezoni krećemo od nule i možemo igrati za više ciljeve, ali na nekim pozicijama se definitivno moramo osnažiti. Mislim da ćemo to moći jer je predsjednik Črnko dao puno ovlasti sportskom direktoru Mariju Brkljači i meni.”

Za kraj se još jednom dotaknuo svojih igrača.

“Ne volim suditi ni o tuđim ni o svojim igračima prije bitke. Mnogi kolege su me zvali i govorili ‘Fućak ne može zabiti gol, kaj ćeš s Ndockytom’. Eto, Fućak, Ndockyt, Mitrović i Fruk, ti igrači su nas ostavili u ligi. Neki od njih su tu na posudbi, volio bih da 90 posto kadra ostane.”