Sinoć briljirao protiv Astane, danas produljio ugovor s Dinamom

Hrvatska 1. pro 202315:53 0 komentara
Mario Beljo/GNK Dinamo

Daroviti maksimirski vezist Petar Sučić, jedan od pokretača pobjede u Astani, ovoga je petka produljio ugovor s Dinamom.

Sučić je prošlo ljeto proveo na posudbi u Zrinjskom, tamo je osvojio dvostruku krunu, a ovo ljeto je bio najugodnije iznenađenje Dinamovih priprema.

“U Dinamo sam došao na proljeće 2022. i od početka mi je bilo odlično, jedva sam čekao doći i što prije krenuti s treninzima. Prvo sam bio s juniorima, a kasnije me trener Damir Krznar priključio u Dinamu II pa sam šest mjeseci paralelno igrao za obje momčadi. Nakon toga sam bio na posudbi u Zrinjskom, osvojili smo smo i ligu i kup. Tih godinu i pol dana u Dinamu i Zrinjskom bili su mi sjajna pilagodba na seniorski nogomet i dobra priprema za ono što me čekalo, da što prije osjetim razinu duela, agresivnosti, brzinu igre. Što više igram sve mi je lakše”, istaknuo je Sučić koji je svestrani vezni igrač, ali ipak ima omiljenu ulogu:

“Možda bih se opisao kao „šesticu“ koja može igrati i „osmicu“. Dakako, ovisi o treneru i sustavu igre.”

Sučić je zablistao na ljetnim pripremama.

“Prezadovoljan sam… Kad dođete u Dinamo, zna se da neće biti lako, ali zato treniram cijeli život. Jedva sam čekao pripreme, potrudio sam se dati sve od sebe pa kako bude. I ispalo je super, Bogu hvala. Nadam se da će tako biti i u budućnosti”, dodao je Sučić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!