Dinamo za Salzburg dobio 1500 ulaznica!

Hrvatska 26. ruj 202216:29
Guliver Image

Dinamo će u utakmici trećeg kola Lige prvaka 5. listopada od 18.45 sati gostovati kod Salzburga.

Dinamo je danas objavio informacije o ulaznicama za tu utakmicu, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

Cijena ulaznice za navijače GNK Dinamo za gostujući navijački sektor stadiona u Salzburgu iznosi 264 kune / 35 Eura. Klub je na raspolaganje za prodaju dobio 1500 ulaznica za gostujući sektor.

Ulaznice za navijače Dinama za navijački sektor stadiona Salzburg moguće je kupiti isključivo na Ticket pointu u Zagrebu.

PRVOKUP ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23., a to pravo navijači mogu iskoristiti u srijedu, 28.09. od 11 do 19 sati. Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice.

Slobodna prodaja preostalog dijela ulaznica za ostale navijače bit će u četvrtak, 29.09. od 11 do 19 sati na Ticket pointu.

Radno vrijeme TICKET POINTA

Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica

Srijeda 28.09. od 11 do 19 sati

Slobodna prodaja za sve navijače

– ulaznice koje preostanu nakon prvog dana prodaje

Četvrtak 29.09. od 11 do 19 sati

Jedna osoba može kupiti maksimalno šest ulaznica, uz predočenje važeće godišnje ulaznice za svaku pojedinačnu ulaznicu za utakmicu u Salzburgu. Osobni podaci moraju biti istovjetni za svaku osobu.

Moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje na Ticket pointu. Za svaku ulaznicu potrebno je predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta), s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. Nakon kupovine neće biti moguće promijeniti osobne podatke ispisane na ulaznici.

U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od ulaznica. Osobni dokument je osobna iskaznica ili putovnica.

VAŽNA NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

U Salzburgu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.

GNK Dinamo obavijestit će navijače putem službene web stranice ukoliko se ulaznice predviđene za navijače Dinama rasprodaju prije završetka prodaje.”

 

Komentari

Vaš komentar