Hajduk uz dosta muke do pobjede u Šibeniku, ozljeda Livaje

Hrvatska 1. tra 202321:10 > 21:11
Robert Matić / Hajduk.hr

Nogometaši Hajduka došli su do vrijedne pobjede na gostovanju u Šibeniku. Bijeli su pobijedili s 3:2, vodili su s uvjeljivih 3:0, a na kraju se spašavali živu glavu

Hajduk je poveo pogotkom Livaje! Benrahou je fantastično jednim dodirom preusmjerio loptu za napadača Hajduka. On ju je primio, zaobišao golmana Rogića i postigao 18. gol u sezoni.

Livaja je prvo zabio, a sada i asistirao. Kombinirao je s Benrahouom pa ubacio pred gol Šibenika. Ondje je na loptu naletio Mlakar i bez problema je zabio za 0:2.

U 59. minuti 3:0. Hajduk je u opasnoj zoni oduzeo loptu domaćinima. Livaja je strpljivo dočekao dolazak Pukštasa, koji se zavukao iza leđa obrane Šibenika. Livaja ga je proigrao i došao do desete asistencije u sezoni jer je Pukštas snažno puknuo i pogodio u prvi kut Rogićeva gola.

Dolček je u 64. smanjio zaostatak na 3:1. Igrač Hajduka na posudbi u Šibeniku primio je dodavanje Araija, fantastično se okrenuo i pogodio u same rašlje. Lučić se nije ni pomaknuo.

Livaja je izašao iz igre u 73. minuti nakon što su mu nakratko pomogli liječnici. Riječ je o ozljedi zbog koje je i propustio reprezentativnu utakmicu u Turskoj. Ušao je Nikola Kalinić, koji je preuzeo i kapetansku traku.

Kvržić je smanjio na 3:2 u 90. minuti. Fantastičan gol s 18 metara. U nadoknadi je Šibenik pokušao doći do izjednačenja, ali su se Bijeli ipak obranili.

Hajduk sada ima 53 boda i na samo je sedam od vodećeg Dinama. Šibenik je ostao na 24.

Komentari (0)

Prikaži sve komentare