Tudor sarkastičan: ‘Ma nije to neki pothvat…’

REUTERS/Eric Gaillard

Igor Tudor je slavio na teškom gostovanju kod Reimsa (2:1) u sklopu 28. kola francuskog prvenstva. Hrvatski stručnjak svladao je klub koji je bio neporažen čak 19 utakmica, a Tudoru je to već osma gostujuća pobjeda zaredom.

Deset kola prije kraja prvenstva Marseille ima 59 bodova – najviše je to što je klub imao u ovoj fazi od početka tisućljeća.

To je fantastično!”, započeo je Tudor na press konferenciji pa dodao:

“Moramo i hoćemo nastaviti tako. Govorim ovako jer sam o tome puno pričao s igračima u zadnje vrijeme. No, vidjet ćete.

Nastavio je hrvatski stručnjak obraćanje novinarima.

“Kod mojih igrača mi se ovaj put posebno svidjelo stanje uma, mentalitet koji su prikazali. Istina, prestali smo igrati nakon što smo minus preokrenuli u vodstvo i čuvali smo rezultat. Ipak, ostali smo fokusirani. Ovo je bila dobra partija i velika pobjeda”, rekao je Tudor.

Novinari su upitali Tudora je li podvig pobijediti momčad koja je bila bez poraza 19 utakmica.

“Nije to neki pothvat, pa Reims je bez poraza bio samo 19 utakmica… Ne možete pobijediti takvu momčad, a da to nije velika pobjeda“, sarkastično je odgovorio Tudor.

Posebno je pohvalio lidera svoje momčadi – Alexisa Sancheza.

On ima stav kakav imaju vođe. Pokazao je to ne samo na terenu, nego i u svlačionici na poluvremenu. Jako smo sretni što ga imamo. Ali ja želim čestitati svim svojim igračima. Rekao sam prije utakmice da je Reims najbolja momčad u Francuskoj. Ovo je baš velika pobjeda”, zaključio je Igor Tudor.

Komentari (0)

Prikaži sve komentare