Cosmi: Ova rečenica se možda neće svidjeti mnogima

Hrvatska 13. ruj 202215:49 0 komentara

Nogometaši Rijeke u srijedu gostuju kod Hajduka (Stadion Poljud, 16.30 sati) u zaostaloj utakmici drugog kola SuperSport HNL-a.

Rijeka na Poljud stiže u vrlo teškom trenutku, bijeli su ove sezone upisali samo jednu pobjedu i to na otvaranju prvenstva protiv Šibenika.

“Znao sam za važnost utakmice protiv Hajduka i prije nego što sam stigao. Jako mi se sviđaju povijesna rivalstva. Ne samo ovdje u Hrvatskoj ili Italiji nego iz cijelog svijeta. Drugačije su to, posebne utakmice. Tako da sam znao da između Hajduka i Rijeke postoji to rivalstvo već dugi niz godina”, rekao je trener Rijeke Serse Cosmi.

Rijeka je proteklih godina odlično prolazila na Poljudu, ova utakmica stiže u jednom zahtjevnom trenutku.

“Mogu jasno shvatiti kakva su očekivanja naših navijača, ali u isto vrijeme moram nažalost u ovom trenutku gledati na ovu utakmicu kao i na svaku drugu jer su nam potrebni bodovi. Znam da se možda ova rečenica neće svidjeti mnogima, znam da je drugačija utakmica. Ali ova utakmica će usmjeriti nadolazeće. Za nas je svaki protivnik s kojim bismo se sutra sreli isti. Ali da, znam za rivalstvo i znam koliko je našim navijačima i gradu stalo do ove utakmice”, zaključio je Cosmi.