Kova: Bit će bolja atmosfera nego na Hajduk – Villarreal

Champions League 5. ruj 202219:29 > 19:29 0 komentara
AP Photo/Matt Dunham via Guliver

Nogometaš Chelseaja Mateo Kovačić vratio se u svoj Zagreb gdje u utorak od 18.45 sati igra dvoboj Lige prvaka na Maksimiru protiv Dinama.

“Lijepo je, čim sam sletio u Zagreb. Lijepo je doći tu, pogotovo na Maksimir, tek sad vidim da sam otišao prije puno godina. Veselim se punom Maksimiru, naravno da sam dinamovac, ali ovoga puta sam na drugoj strani i dat ću sve od sebe za svoj klub”, rekao je Kovačić.

Komentirao je i potencijalni transfer Joška Gvardiola u Chelsea.

“Pitali su me za Joška, o njemu igrački ne treba puno pričati, ljudi vide kako igra, ali bitan je karakter i vidio sam da je odličan i u reprezentaciji. Nadam se da ćemo jednog dana biti suigrači i u klubu.”

Otkrio je kako se on osjeća.

“Sve sam bolje. Moram se još popraviti, ali trening i utakmice su tu za to i veselim se napretku koji ću napraviti.”

Aubameyang?

“Sigruno će biti veliko pojačanje jer je odličan napadač i golgeter, a to nam treba da osvojimo titulu. Dokazan je golgeter, nadam se da će to raditi i u Chelseaju.”

Otkrio je dojmove i o sadašnjem Dinamu.

“U Dinamu se radi fenomenalno, ja to znam iz svog iskustva. Bit će teško sutra igrati jer, znamo, kad je Maksimir pun, kada Dinamo osjeti da je publika iza njih, znamo kako igraju. To će biti Dinamo koji je nabrijan i koji će dati sve od sebe. Pitaju me svi o Dinamu jer nisu baš mogli igrati na Maksimiru. Znamo svi što nas čeka, Dinamo s dobrom publikom, to je dobar spoj.”

Suigrači su ga pitali hoće li atmosfera biti kao na utakmici Hajduka i Villarreala.

“Rekao sam da će biti bolja atmosfera nego na HajdukVillarreal“, zaključio je Kovačić.