Kloppa razljutio novinar: ‘To je sramotno pitanje’

Champions League 7. ruj 202213:54 > 13:55 0 komentara
Guliver Image

Nogometaši Liverpoola u srijedu u prvom kolu grupne faze Lige prvaka gostuju kod Napolija, a trener Redsa Jürgen Klopp razbjesnio se na pitanje novinara je li zabrinut za sigurnost navijača u Napulju.

Liverpool putuje u Napulj treći put u posljednjih pet sezona, a pitanje nije postavljeno bez ikakvog povoda. Službeni navijački servis postavio je objavu u kojoj poziva sve navijače koji će putovati u Napulj da ostanu u svojim hotelima i da tu jedu i piju, ali i da ne nose obilježja kluba ako se kreću centrom grada.

Ipak, Klopp je pitanje smatrao neumjesnim.

“To je sramotno pitanje. Želite napraviti neki naslov za novine. Ne razumijem vas. Jeste li vi iz Napulja? Mislite li da je to opasan grad? Ja ne znam, ne živim u Napulju. Kada odem tamo krećem se od hotela do stadiona i vi mene sada pitate što mislim o Napulju.”

“Znate veoma dobro o čemu ljudi pričaju. Ako jedni navijači negdje sretnu neke druge navijače nešto se može dogoditi. To nema nikakve veze s nekim gradom.”

“Nisam ovdje kako bi punio naslovne strane. Ako nemate ništa drugo za pitati, to nije problem jer bih se ja volio vratiti u hotel i koncentrirati se na utakmicu. A izgleda mi kao da ne znate što me drugo pitati kada mi postavljate ovakva pitanja”, zaključio je Klopp.

Liga prvaka, srijeda, 1. kolo:
Skupina A:

Ajax – Rangers
Napoli – Liverpool

Skupina B:
Club Brugge – Leverkusen

Atletico – Porto

Skupina C:
Inter – Bayern
Barcelona – Plzen

Skupina D:
Tottenham – Marseille
Eintrach – Sporting.