Čanadi: To nam je nedostajalo, zato smo i ispali iz lige

Hrvatska 24. svi 202321:21 0 komentara
Guliver Images

Trener Šibenika Damir Čanadi nije krio nezadovoljstvo nakon poraza u finalu Kupa na Rujevici protiv Hajduka (2:0).

Golove za Hajduk zabili su Dario Melnjak u 62. i u 95. s bijele točke precizan je bio Marko Livaja.

“Od početka je Hajduk bio bolji. U prvom poluvremenu nisu puno napravili, ali u drugom jesu. Nama je to nedostajalo, neka šansa. Dobro smo se borili, bili smo taktički jako dobro organizirani i nismo dali puno Hajduku. Bili smo OK, čvrsti, nije Hajduk mogao puno igrati. Livaja je sjajno primio loptu, iz toga su dali gol i to je to”, rekao je Čanadi pa dodao:

“Šteta, možda smo zaslužili nešto više, željeli smo dobiti za naše navijače. Da ih je češće bilo ovako puno u Šibeniku, svi bismo bili zadovoljniji i imali bismo bolje rezultate. Hajduk ima dobar balans, dobri otraga, dobri naprijed i čestitam im”,  kaže trener Šibenika.

“Velik je rezultat i da smo bili u finalu. Sve nas boli ispadanje iz lige, znamo zašto se to dogodilo i to možemo analizirati. U igri s loptom nismo bili dobri, ali taktički i disciplinom smo bili dobri. Dečki su dali sve ono što su još imali u sebi, a za bolju igru nedostajalo nam je malo više tempa. Uostalom, zato smo i ispali iz lige.

Zašto se to dogodilo nemamo dovoljno vremena za analizu. Ako napišem knjigu na kraju karijere, bit će besteller. Ne bih sad nekoga krivio, predsjednik i stožer smo željeli popraviti nešto i sad je to neka nova šansa da klub napravi bolje uvjete za profesionalni nogomet, koja će imati karakter.

Varaždin je to pokazao. Mi smo imali jako puno transfera u ovoj sezoni, 23 igrača smo promijenili i puno je tu problema. No, ne bih sad o tome, to ćemo mi interno riješiti. Svi smo krivi. I ja i novi predsjednik i igrači. Svi moramo preuzeti odgovornost”, dodao je Čanadi.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!