Ademi najavio da bi se mogao vratiti u Dinamo

Hrvatska 19. ožu 202320:03 > 20:04 0 komentara
Magma/ PRESSINPHOTO

Arijan Ademi u susretu protiv Rijeke na Maksimiru oprostio se od plavog dresa.

Dinamo je slavio 1:0 golom Ristovskog i tako prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede. Na oproštaju od Dinama, Ademi je najavio da bi se mogao vratiti na Maksimir, ali ne kao igrač, već kao trener.

“Imao sam puno sretnih trenutaka u Dinamu, ali ovaj dan mi je danas poseban. Tko će biti novi Ademi? Nas je bilo 5-6 lidera u svlačionici i tako to funkcionira. Danas mi je bitna bila pobjeda. Pokušao sam se na to samo koncentrirati, tako da nije bilo previše emocija.”

“Bio sam skroz koncentriran i kao da nisam svjestan što mi se događa. Dinamo je preozbiljan klub da bi imao problema zbog mog odlaska. Odlazili su mnogi veliki igrači iz Dinama pa klub nije oslabljen.

Bilo je situacija gdje me klub nije pustio da odem, a bilo je situacija u kojima ja nisam htio ići. Kao klinac sam došao tu i ostvario mi se san kad sam obukao dres Dinama. Želim osvojiti neki europski trofej. Mislio sam da možemo osvojiti Europsku ligu. Da nije naišao onaj Villarreal, vjerujem da bismo osvojili”, rekao je Ademi na konferenciji za medije.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!