Preokret: Benzema će ipak zaigrati na SP?

Katar2022 28. stu 202217:16 0 komentara
Guliver Images

Zvijezda Reala i francuski reprezentativac Karim Benzema, mogao bi se priključiti francuskoj reprezentaciji u nokaut fazi Svjetskog prvenstvu u Kataru, s obzirom da se oporavio od ozljede, tvrde španski mediji.

Španjolski sportski novinar Carlos Rodriguez prenosi da će Benzema biti na treningu Reala u četvrtak, na pripremama madridske ekipe za nastavak sezone.

Nogometni savez Francuske (FFF) priopćio je 19. studenog da će Benzema zbog ozljede kvadricepsa propustiti Katar. U priopćenju je tada navedeno da će zvijezda Reala morati pauzirati tri tjedna.

Francuski izbornik Didier Deschamps odlučio je u Katar povesti 25 igrača, pošto nije pozvao zamjenu za Benzemu i na taj način ostavio je mogućnost da se igrač Reala priključi Tricolorima na prvenstvu. Španjolski mediji navode da igrači Reala, koji ne nastupaju na Mundijalu, u četvrtak počinju pripreme za nastavak sezone, a među njima bi trebao biti i Benzema.

Pojedini španjolski mediji ističu da čak postoji mogućnost da se Benzema priključi reprezentativcima Francuske u nokaut fazi Svjetskog prvenstva u Kataru, ali čelnici FFF nisu željeli komentirati ovu informaciju.

Tricolori su već osigurali plasman u osminu finala SP, s obzirom da se nalaze na prvom mjestu na tablici grupe D sa dvije pobjede protiv Australije (4:1) i Danske (2:1). Francuska će posljednji dvoboj u grupi odigrati u srijedu protiv Tunisa.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!