Messi zabrinuo navijače: ‘Osjetio sam bol’

Katar2022 26. stu 202223:10 0 komentara
xBaguxBlancox WC_221122_095 via Guliver

Argentina je svladala Meksiko rezultatom 2:0 u drugoj utakmici skupine C, a prvi gol u 64. minuti zabio je Lionel Messi. Konačnih 2:0 postavio je Fernandez u 87. minuti.

Kapetan Argentine Lionel Messi prokomentirao je utakmicu.

“Bila je to jako teška utakmica jer Meksiko ima sjajnog izbornika i momčad koja je čvrsta i dobra s loptom u nogama. U prvom poluvremenu smo igrali onako kako je trebalo igrati, s visokim intenzitetom. U drugom poluvremenu smo se smirili i počeli više igrati s loptom pa nam je to omogućilo da napravimo ono što trebamo“, rekao je Messi pa dodao:

“Vladala je euforija i znali smo da trebamo pobijediti. To nam je oduzelo puno energije, osobito u prvoj utakmici, a i mnogim igračima je ovo prvo Svjetsko prvenstvo, to im je bila i prva utakmica na ovakvom turniru. Sada smo izašli s pravim stavom i napravili ono što smo trebali. U prvoj utakmici smo bili nekoliko centimetara udaljeni od vodstva 2:0, a sada smo znali da nam igra samo pobjeda.”

Za kraj, Messi je odbacio tvrdnje da ima velikih problema s gležnjem.

“Znam da je bilo puno priče oko mog gležnja, ali tu nema ništa. Trenirao sam normalno, a tek sam sada u zadnjim minutama osjetio bol. Sada ne smijemo odustati, ne smijemo više ništa prepustiti drugima. Naši navijači su se iskazali, dali su nam podršku u ovoj utakmici i mi smo ispunili njihova očekivanja”, zaključio je Messi.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!