Piksi: Fizički smo bili katastrofalni

Katar2022 24. stu 202222:59
REUTERS/Matthew Childs

Izbornik Srbije Dragan Stojković ističe da je njegova reprezentacija solidno izgledala u prvom poluvremenu, ali da je u drugom doživio neshvatljiv pad u fizičkom smislu.

“Mislim da je bilo ključno to što smo drugo poluvrijeme u fizičkom smislu bili, da ne kažem katastrofalni, što je za mene bilo iznenađujuće. Brazil je previše iskusna ekipa i znao je to iskoristiti. Nije bilo naše prepoznatljive pas igre u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme korektno sa naše strane, ali postoje neke stvari koje su prisutne. U nevrijeme su stigle neke ozljede, što je previše za naš sastav. Imamo tri rekovalecenta, Mitrovića, Vlahovića i Kostiać. Sve to je u nevrijeme, to je prava istina. Zaslužena pobjeda Brazila” – rekao je Stojković.

Slijede utakmice sa Kamerunom i Švicarskom.

“Mi ovaj period moramo iskoristiti da se odmorimo što je više moguće. Igrači su djelovali umorno u drugom poluvremenu, što je za mene zaista iznenađujuće. Mi naš cilj znamo i nećemo se predati. Analizirat ćemo igru Kameruna i Švicarske i da se pripremimo da budemo daleko bolji nego večeras.”

 

Komentari

Vaš komentar