Bale nastupa na jednom od najvećih turnira na svijetu

Golf 24. sij 202316:54 0 komentara
PanxYulong via Guliver

Bivši velški internacionalac Gareth Bale, nedavno nogometni umirovljenik, sudjelovat će na jednom od najprestižnijih golf turnira na svijetu AT&T Pebble Beach Pro-Am početkom veljače u Kaliforniji, najavio je u utorak Bale na društvenim medijima.

“Uzbuđen što mogu objaviti da ću igrati AT&T Pebble Beach Pro-Am početkom sljedećeg mjeseca“, napisao je bivši napadač Tottenhama, Real Madrida i Los Angeles FC-a na Instagramu.

Bale, koji je 9. siječnja najavio trenutni kraj svoje profesionalne nogometne karijere u dobi od 33 godine, igrat će na terenu s drugim slavnim osobama uz neke od najboljih igrača na svijetu.

Među 156 amatera postavljenih na Pebble Beachu, Bale će sudjelovati s glumcem Billom Murrayem.

Velšanin, koji je sudjelovao na Svjetskom prvenstvu krajem 2022. u Katru, nikada nije skrivao svoju ljubav prema golf, zbog čega je zaradio brojne kritike u Madridu gdje su ga navijači Reala optuživali da više voli golf nego nogomet.

Izazvao je kontroverzu u studenom 2019. prikazavši se iza natpisa: “Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom”, nakon što se Wales kvalificirao za Euro 2020.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!