Što je iritantnije, priče o HR sucima ili Maksimiru?

Blog 16. lis 202214:55 0 komentara
Guliver Images

Najavljivali su nikad kvalitetniji HNL, a dobili smo sprdačinu u režiji očajnih sudaca koji su se očito pogubili u novim pravilima i VAR-u.

“Ovo sad više nije slučajno, siguran sam u to i neće se sve tako završiti”, zagrmio je potpredsjednik HNS-a i prvi čovjek Gorice Nenad Črnko nakon što je njegov klub po tko zna koji put ove godine pokraden u HNL-u.

Ovog puta sudački poguranac imao je Hajduku, koji je već navikao na takvo suđenje u HNL-u ove sezone. Pa dvije pobjede donio im je igrač (Awaziem) koji zbog isključenja nije ni trebao biti na terenu.

I onda se netko čudi zašto Slovenci ili Srbi sude elitne nogometne utakmice, a naši ih mogu samo gledati iz fotelje na televizoru.

Da bi podigli razinu HNL-a novom prvoligašu Varaždinu u ‘razmjeni’ su dva kola u nizu sudili Ciprani i Bugari. Bugari se u osmom kolu nisu nešto proslavili pa nakon toga eksperimenata nije bilo.

A tako smo se ‘veselili’ da bi u HNL-u mogli vidjeti i neke još egzotičnije suce, kada već ne mogu dovesti lica koja iz tjedna u tjedan suce na najvećim europskim utakmicama.

Toliko puta ispričana priča, gotovo kao i novi stadion u Maksimiru. I jedno i drugo je na istoj poziciji gdje je bilo i kada su počele priče o tome, još tamo prije 30-ak godina.

“Neki su se previše zaigrali i misle da mogu biti iznad sustava, ali to neće ići”, poručio je Črnko.

Kada bi barem jednom zaigrali pošteno, ali to je ipak naš dragi HNL… A u njemu tu nikad ništa nije slučajno.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!