Bradyja iznerviralo pitanje pa i opsovao

Američki nogomet 24. sij 202310:23 > 10:24
Stephen M.Dowell via Guliver Image

Najveći quarterback u povijesti američkog nogometa Tom Brady ima 45 godina i sasvim je logično da se često spominje tema o završetku njegove igračke karijere. No, osvajač sedam Super Bowla reagirao je prilično razdražljivo kada su ga u radijskom programu upitali o planovima za bližu budućnost.

Bradyjevi Tampa Bay Buccaneersi završili su NFL sezonu u prvom krugu doigravanja jer su ih Dallas Cowboysi pobijedili 31:14.

“Jime, da sam znao što ću j****o učiniti, već bih to j****o učinio. Trenutno razimišljam od danas do sutra”, rekao je Brady kada ga je Jim Gray sa SiriusXM radija upitao što će raditi u narednom periodu.

Iznenađeni voditelj rekao je da je to pitanje na koje svi čekaju odgovor.

“Hvala na pitanju”, zaključio je Brady.

Slavni Brady u NFL-u je od 2000. godine, a od 2020. godine igra za momčad s Floride s kojom je osvojio prethodni naslov – Superbowl LV održan 2021. godine. Njegov ostanak u Buccaneersima također je krajnje neizvjestan.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Komentari

Vaš komentar