SK SRIJEDA: Spektakl u Visokom, Martić, F8 Lige nacija

REUTERS/Hannah Mckay

Kao i uvijek, sportska srijeda na Sportklubu donosi pregršt uzbudljivih događaja.

Teniski spektakl održava se u Visokom, već od 10 sati pratit ćemo ekshibiciju juniora, a glavni događaj počinje od 16 sati kada će na teren izaći Aljaž Bedene i Aldin Šetkić. Pravi spektakl zagarantiran jest kada na teren izlaze Novak Đoković i Ivan Dodig, a dan će završiti dvobojem parova iste četvorke.

Profesionalni Tour, pak, ovog je tjedna u Bastadu, jedan od najbolje organiziranih svjetskih turnira program u srijedu započinje od 11 sati. Budimpešta i Lausannea domaćini su turnira za žene ovog tjedna, u Švicarskoj igra Petra Martić koju očekuje malo poznata ruska tenisačica Erika Andreeva.

Odbojkaška Liga nacija ulazi u svoju završnicu, ovog tjedna žene igraju Final Eight, a od 14 sati pratimo okršaj Brazila i Japana (SK1) dok će od 17.30 na teren izaći SAD i Srbija.

Hrvatske košarkašice do 20 godina igraju Eurobasket B divizije u Sjevernoj Makedoniji, posljednji protivnik u prvom dijelu natjecanja je Crna Gora (21h, SK1).

Ljubitelji nogometne Lige prvaka moći će od 19 sati (SK4) pratiti uzvratni susret kvalifikacijskog pretkola između bjeloruskog Šahtjera i slovenskog prvaka Maribora.

Kao i uvijek, potpun raspored TV programa možete provjeriti OVDJE.