Trener Chelseaja: Nismo zaslužili više od boda

Nogomet 1. sij 202320:54
Guliver Images

Menadžer Chelseaja Graham Potter smatra da je remi njegove momčadi u gostima kod Nottinghama realan...

“Sve u svemu, kad smo kontrolirali utakmicu u prvom poluvremenu, nismo učinili dovoljno. Naša izvedba nije bila dovoljno dobra. Lopta nije išla brzo, nismo se dovoljno kretali. Treba pohvaliti suparnika u oba poluvremena”, komentirao je Potter nakon utakmice koja je završila 1:1.

“U prvom poluvremenu branili su se duboko i napadali velike prostore, a i u drugom dijelu smo također patili. Iako smo imali dobru šansu pred kraj dvoboja, bilo bi nepošteno da smo uzeli više od boda”, realno je sagledao situaciju Potter.

Chelsea se silno muči u gostima. Ove je sezone izvan Stamford Bridgea osvojio 11 bodova od mogućih 27.

“Nije stvar samo Nottinghama, nego generalno. Oni su u Premier ligi prvi put nakon dugo godina i sve slave, s pravom. Iskoristili su publiku, a mi se moramo s time znati nositi. Remizirali smo kod Brentforda, što nije jednostavno, pobijedili smo Villu i Palace u gostima, Brighton nije bio dobar za nas, ali to je Premier liga. U gostima nije lako”, smatra Potter.

Trener Chelseaja komentirao je i početak zimskog prijelaznog roka.

“Ovo je dio sezone s kojim se svi moramo nositi tako da se neću žaliti. Dok je rok otvoren, o svemu se priča i mediji moraju 24 sata dnevno nešto pisati. To je normalno i dio je nogometne svakodnevice.”