Strupar za SK: Ademi zatražio odlazak?! To je veliko čudo

Hrvatska 23. sij 202318:12
Guliver Images

Na mailove redakcija ranije danas stigao je apel 'veterana Dinama' u kojem su se osvrnuli na stanje u Dinamu koje je očito katastrofalno.

U tom su priopćenju 28 bivših igrača Dinama navodno stali na stranu potpisnika za Izvanrednu skupštinu u Maksimiru. Ali stigao je i demantij. Jerko Leko, Ivan Kelava, Hrvoje Štrok, Jasmin Agić, Domagoj Abramović, Branko Strupar, Mario Jozić, Etto tvrde da nisu znali za takvo nešto.

A kako bismo razjasnili stvari i što se tu događa, nazvali smo Branka Strupara, koji je jedan od navedenih u mailu kao navodni potpisnik, a on nam je potvrdio da nije znao ništa o tome niti ga to interesira.

“Niti sam znao kaj je u objavi, niti sam znao niti sam to potpisao naravno. Ne zanima me uopće tko je to pustio. Nisam znao ništa o tome. Nemam pojma čija je ovo patka, igrao sam padel, i kad sam došao vidim pozivi sa svih strana – kaj je ovo, ne vidim što piše, nemam naočale da pročitam, tako da nisam znao ni što je, a kamoli potpisao, tako da me to uopće ne interesira. Žao mi je što sam bio u tom kontekstu kad nemam pojma o čemu se radi”, rekao je Strupar za Sport Klub.

Znamo da je Strupar veliki navijač Dinama, zagrebački dečko, a netom prije našeg razgovora, objavljena je i informacija da je kapetan Plavih, Arijan Ademi, zatražio odlazak iz kluba. O tome je Strupar govorio vrlo oprezno, jer nije ni sam siguran je li to istina.

“Žao mi je, Ademi je legenda kluba, iskreno, ako je to istina jako mi je žao. Ova situacija nikom ne godi, ne želim se u to petljati. Respekt svima, ali nije to moj problem, da se u to petljam. Ovo je veliko čudo, da je Ademi kao dugogodišnji kapetan, ratnik na terenu, zatražio odlazak iz kluba. Nikome ne paše to što se događa i zato ne želim komentirati tu situaciju. Žao mi je što se sve to događa, a još mi je više žao ako je Ademi odlučio otići, ako je to istina”, zaključio je Strupar.

Ako je to stvarno tako, Ademi bi mogao otići nakon 13 godina, u dresu Plavih upisao je 351 nastup, zabio je 39 golova i upisao 29 asistencija. Zbog ponašanju na terenu i izvan njega, ali i vjernosti Dinamu postao je jedan od legendi kluba.

Otišao je Mislav Oršić, a izgledno je da bi mogao i Ademi… Opasno se zahuktalo u Maksimiru, stvar nije nimalo bezazlena.

Komentari

Vaš komentar