Šibenik preuzeo bivši trener Dinama

Hrvatska 25. ruj 202211:29
Guliver Images

Nakon odlaska Darija Čanadija ostalo je upražnjeno mjesto glavnog trenera Šibenika koje će popuniti Mario Cvitanović.

No, ono nije dugo bilo prazno. Naime, Slobodna Dalmacija donijela je informaciju da će Šibenčane preuzeti nekadašnji trener prve i druge momčadi Dinama, Mario Cvitanović. Osim Dinama, Cvitanović je kratko vodio i momčad iz Saudijske Arabije, Al Wehdu.

Na kraju je ta informacija i potvrđena od kluba sa Šubićevca, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Ovim putem Vas obavještavamo kako je novi trener prve momčadi HNK Šibenik gospodin Mario Cvitanović. Iznimno nam je zadovoljstvo što klupu Narančastih preuzima domaći i perspektivni trener. Službeno predstavljanje novog trenera Maria Cvitanovića, uz prisustvo sportskog direktora Daria Dabca, bit će sutra, 26.9.2022. u 13:00 u klupskim prostorijama HNK Šibenik. Ovim putem uprava kluba želi Mariju toplu dobrodošlicu na Šubićevac te puno sreće, bodova i pobjeda na klupi našeg kluba”, objavilo je vodstvo Šibenika.

Podsjetimo, Dario Čanadi, koji je rođen u Beču, a porijekom iz Pakraca, preuzeo je klupu prve momčadi u lipnju ove godine, te je vodio HNK Šibenik u ukupno 10 službenih susreta SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Tijekom svog mandata na Šubićevcu ostvario je jednu pobjedu, dva poraza i sedam neriješenih rezultata uz gol razliku 8:7.

 

Komentari

Vaš komentar