‘Dinamo je prilika da mi poprimimo svoj pravi oblik’

Hrvatska 27. srp 202214:36 > 14:38
NK Istra

U petak od 21 sat Dinamo će na Maksimiru ugostiti Istru.

Bit će to dvoboj prve i posljednje momčad nakon prva dva kola jer Dinamo ima šest bodova uz gol razliku 8:3, dok je Istra posljednja bez bodova uz gol razliku 1:4.

“U petak nas čeka posebno zahtjevna utakmica protiv jedne od najjačih i najboljih momčad lige. S druge strane to je prilika i da mi poprimimo svoj pravi oblik i dovedemo se u bolju formu”, rekao je trener Gonzalo Garcia pa dodao:

“Ne smijemo misliti previše o njima, moramo se koncentrirati na svoju igru i strukturu te kako da steknemo identitet. Želimo zadržati kompaktnost i timski duh, rekao je trener Garcia na konferenciji za medije.”

Oglasio se i igrač Frano Mlinar.

“Prije svega naše čestitke Dinamu na prolasku dalje u europskom natjecanju, kao i našim drugim klubovima jer je to izrazito bitno za razvoj hrvatskog nogometa. Ostavili smo težak poraz i tjedan iza nas, no uspjeli smo doći do pozitivnih reakcija na treningu. Nadamo se da ćemo u petak dati Dinamu snažan odgovor. Pripremali smo se ovaj tjedan i želimo se fokusirati na nas kao ekipu, podignuti mentalitet i energiju.”