Alves zbog navodnog zlostavljanja protjeran iz kluba

Nogomet 21. sij 202314:17
AP Photo/Andre Penner via Guliver Images

Meksički nogometni klub Pumas raskinuo je ugovor s brazilskim reprezentativcem Danijem Alvesom nakon što je u petak priveden u Barceloni na ispitivanje o optužbama za seksualno zlostavljanje.

Potvrdu o raskidu ugovora objavio je u petak navečer meksički klub kratkim priopćenjem predsjednika kluba Leopolda Silve na internetskoj stranici koji kaže da je odluka “donesena iz opravdanih razloga”.

Alves, koji je karijeru počeo u brazilu u Bahiji, pridružio se Pumasu proše godine u srpnja, a prije toga je igrao za Barcelonu, Sao Paulo, Juventus i Paris Saint-Germain te Sevillu.

Optužen je da je u noći s 30. na 31. prosinca u popularnom noćnom klubu u glavnom gradu Katalonije naprimjereno dirao jednu ženu, a onda je slijedio u kupaonicu.

Žena je nogometaša prijavila 2. siječnja, a on je potvrdio da je u to vrijeme bio u noćnom klubu, ali je zanijekao bilo kakvu krivnju i tvrdi da nikada nije ni vidio ženu. Nakon saslušanja katalonski sud mu je odredio istražni pritvor, odbivši da ga pusti uz jamčevinu.

Komentari

Vaš komentar