Tudor: Navijači guraju čak i mene, igramo za njih

Francuska 19. velj 202311:06 > 11:06
Will Matthews via Guliver Images

Nogometaši Marseillea nastavljaju lov na PSG za kojim zaostaju pet bodova. Tudor je najavio nedjeljnju utakmicu te potencirao važnost navijača za njegovu momčad.

Marseille u nedjelju od 20.45 gostuje kod Toulousea u 24. kolu Ligue 1. U prvom susretu ovih dviju ekipa u ligi, Marseille je na Velodromeu uvjerljivo slavio 6:1. Susret je najavio trener gostiju Igor Tudor.

Utakmica protiv Toulousea će biti teška. Rezultat od prije mjesec dana bio je malo pretjeran. Od tada smo se poboljšali u fazama s loptom i bez nje. Sutra ćemo morati biti bolji u svim aspektima. U Ligue 1 svaka utakmica je teška. Vidjeli smo to s Lyonom. U sezoni imamo 15-16 igrača koji konkuriraju za svaku utakmicu. Kada igrate svaka tri dana, morate dati priliku većem broju igrača. Moramo vidjeti tko je u najboljoj formi“, koji je potom prokomentirao činjenicu da su ove sezone više bodova osvojili u gostima nego kod kuće.

To nije nešto o čemu razmišljam. Nogomet je jednostavan, za mene. Utakmice pripremamo što je bolje moguće. S ovom momčadi igram na pobjedu u svakoj utakmici, uvijek igramo na isti način. Bilo da pobijedimo 5-0 ili izgubimo 3-0, igramo na isti način, s istim sustavom. To je moja vizija, da igramo na isti način. Možda sljedeći put mogu dati bolji odgovor, neznam. Imamo sjajan stadion, koji nas gura, ali ova atmosfera je možda i poticajna za protivnike. Posebno je igrati na Velodromeu i možda protivnici igraju tamo nego kod kuće ” izjavio je Tudor, koji je potom prokomentirao navijače Marseillea.

Oni guraju i mene, a pogotovo igrače. Ulijevaju nam hrabrost tijekom cijele utakmice. Nogomet postoji za navijače, igramo za njih”  izjavio je trener Marseillea Igor Tudor.