Brazilci strahuju od Modrića: ‘Samo da ne nastavi niz’

Hrvatska 8. pro 202218:50 0 komentara
xDavidxLeahx 20221205_4331 via Guliver

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u petak od 16 sati očekuje četvrtfinalni okršaj Svjetskog prvenstva protiv Brazila a brazilski mediji uglavnom su vrlo oprezni u najavama.

Dobar dio brazilskih medija upozorava na to da je njihova reprezentacije često ispadala zbog maestralnih partija odličnih veznjaka, a strahuju da bi Modrić mogao nastaviti taj niz.

2006. godine Francuska je imala Zidanea, 2010. godine Nizozemska Sneijdera, 2014. Njemačka Kroosa, Schweinsteigera, Ozila i Khediru, a 2018. godine kobna za Brazil bila je Belgija predvođena Kevinom de Bruyneom.

Pred Brazilom je izazov anuliranja Modrićeve igre. Vođa Hrvatske prije četiri godine bio je proglašen najboljim nogometašem svijeta, a glas mu je dao i brazilski izbornik Tite. Sad je on novi kandidat za krvnika Brazila. Ne blista 37-godišnji veznjak kao što je blistao prije četiri godine, bez gola je i asistencije, ali lopta u igri momčadi Zlatka Dalića kreće od njega”, piše Correio Braziliense pa zaključuje:

“On je mozak ispred Brozovića i Kovačića, odgovoran za to da Vlašić, Kramarić i Perišić dobivaju dobre lopte. Tite će morati pronaći dobra rješenja da bi se momčad branila od Modrićevih ideja.”

Mogu li Modrić i Hrvatska nastaviti niz?

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!