Dalić: Ova generacija još nije gotova – Luka nam je potreban

Nogomet 19. lip 202313:18 0 komentara

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u Zagreb, a Dalić je već po dolasku na aerodrom održao kratko javljanje za medije

Naravno, fokus okupljenih medija, bio je na budućnosti Luke Modrića, obzirom kako se već duže vrijeme govori o njegovom odlasku u reprezentativnu mirovinu.

“Luka će sam odlučiti, imao je jako emotivnu večer jučer. Žao mi je zbog svih, ali posebno zbog njega što nismo to okrunili zlatom. On će sam donijeti svoju odluku i imat će moju podršku što god odlučio”, kazao je Dalić, no ipak priznao kako je Modrić potreban reprezentaciji.

“Modrić nam treba, jer mislim da ovo još nije generacija koja je završila svoj posao, tako da će nam trebati, no on će odlučiti što i kako dalje. Hvala mu na svemu”, zaključio je te objasnio zašto Modrić nije jučer rekao svoju odluku.

“Shvatite da je jučer bilo zaista teško. Nakon utakmice je prisutno puno emocija i adrenalina tako da nije o tome bilo smisla razgovarati. Pustite ga da se odmori, da se odluči i da vam priopći (odluku)”, završio je izbornik.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!