Ivanušec: Znam da su velika očekivanja od nas, hvala Čačiću

Hrvatska 22. ožu 202313:50 > 13:51
AP Photo/Darko Bandic

Luka Ivanušec vratio se u reprezentaciju nakon što nije bio na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a sada je otkrio dojmove uoči utakmice kvalifikacija za Euro. Vatrenima prvo slijedi susret s Walesom na Poljudu.

Prvo je naravno odgovorio na pitanje kako je vratiti se opet u reprezentaciju.

“Fantastično je opet biti ovdje. Za to treniraš svaki dan i igraš. Bio mi je cilj vratiti se nakon Svjetskog i sretan sam što sam opet u reprezentaciji. Jako sam ponosan zato što sam izašao iz loše situacije. Rasteš kao osoba i kao igrač kad se izvučeš.

Drago mi je što sam se vratio već na sljedećem okupljanju i definitivno sam ponosan. Puno znači kad treniraš s Modrićem, Kovačićem i Brozovićem i vidiš kako se oni ponašaju. Gledaš što rade najbolji igrači. Puno to znači nama mladima.”

Što misli Luka, ima li u reprezentaciji mjesta za njega na lijevom krilu u prvih 11?

“To će vidjeti izbornik. Apsolutno mogu pokriti tu poziciju, mogu se staviti na raspolaganje na bilo kojoj poziciji koja treba.”

Najavio je susret s Walesom.

“Bitna je pobjeda za samopouzdanje. Velika su očekivanja od nas, a na nama je to da opravdamo. Ekipa nam je složena od najboljih igrača svijeta.”

Otkrio je i koliko mu je trener DInama Ante Čačić pomogao da dođe na viši nivo forme.

“S njim puno pričam, daje mi puno savjeta i mislim da se cijela ekipa podignula. I njemu svakako idu zasluge za to. Stavio me i na novu poziciju i hvala mu na tome.”

Komentari (0)

Prikaži sve komentare