Messi ostaje u Parizu: ‘Želimo nastaviti ovaj projekt’

Francuska 5. velj 202314:11
Guliver image

Lionelu MesSiju ističe ugovor sa Paris Saint-Germainom na kraju tekuće sezone. Iako ima različitih scenarija gdje bi Argentinac mogao nastaviti karijeru, sportski direktor "Parižana" kaže da postoje velike šanse da on ostane u Parizu.

Direktor Luis Campos je optimist kad je u pitanju nastavak suradnje s Lionelom Messijem. Otkad je prešao u PSG iz Barcelone kolaju priče da bi Leo jednog dana mogao nazad na Camp Nou. Vremena za Katalonce ponestaje obzirom na to da Messi uskoro puni 36 godina, a s druge strane uvijek se pojavljuje i američki MLS kao moguća opcija. Prije Svetskog prvenstva kružile su ‘gotovo sigurne’ priče da Leo ide u Miami.

Poslije Katara on je poručio da želi i dalje igrati za reprezentaciju, ali i da bude na visokom nivou u Europi.

„Razgovaramo sa Messijem i želimo produžiti njegov ugovor. Hoću ga zadržati u ovom projektu. Pričamo kako bi Messi nastavio sa nama“, rekao je Luis Campos za francusku televiziju Canal+.

Francuski mediji pišu da će Messi sljedeće godine, ako ostane u PSG-u, zaraditi 40 miliona eura za sezonu i da bi mogao produžiti suradnju s Parižanima i do 2025. godine.

Komentari

Vaš komentar