‘Preteško zabijamo, prelagano primamo, u takvoj smo fazi’

Hrvatska 14. kol 202223:17 > 23:19 0 komentara
GuliverIMages

Razočarenje vlada u Osijeku koji je danas remizirao s Varaždinom.

Osijek je bez pobjede skoro mjesec dana, ali proradila je realizacija. Nenad Bjelica prokomentirao je današnji ogled Osijeka i Varaždina.

“Preteško zabijamo, prelagano primamo. To je takva faza iz koje možemo izaći samo radom i strpljenjem. Ekipa je na terenu bila jako dobra, ne mogu ništa prigovoriti. Bili smo u grču prvih pola sata, nije bilo tako kvalitetno kako znamo igrati. Vidjelo se kad smo bili u vodstvu, kad se opustimo i kad dođe do trunke samopouzdanja, da možemo igrati bolji nogomet. Nažalost nismo uspjeli privesti kraju utakmicu i pobijediti ju, ali idemo dalje. Pokušati s radom i strpljenjem doći do pobjede”, rekao je pa nastavio:

“Realan rezultat na kraju. Moram reći da smo imali još neke šanse, imali su i oni na 2-2 jako dobru šansu za pobjedu. Nakon toga i mi. Iz dva opasna udarca smo dobili dva gola. Tako ne možeš pobijediti utakmicu. U takvoj smo fazi iz koje možemo izaći samo uz puno rada i zajedništva.”

Dotaknuo se i Postonjskog koji je danas doživio tešku ozljedu…

“Želimo mu brz oporavak. Nažalost, to se događa. Igor je u ovim trenucima igrao najbolji nogomet otkako ga znam. Želim mu brz oporavak i da sve dobro prođe.”

Iduće kolo Osijek gostuje na Maksimiru protiv Dinama…

“Vjerovat ćemo da možemo napraviti nešto, u svakoj utakmici su u igri tri boda. Treba vjerovati u prvoj sljedećoj da možemo doći do tri boda, pripremat ćemo se cijeli tjedan i nadam se uspjehu.”