Xhaka: Možemo pobijediti Srbiju, povijest je nebitna

Katar2022 28. stu 202221:23 0 komentara
Li Ming via Guliver

Brazil je s 1:0 svladao Švicarsku, a pobjednički gol zabio je Casemiro u 83. minuti. Brazil je svojom drugom pobjedom osigurao osminu finala, a drugi putnik bit će odlučen u zadnjem kolu.

Utakmicu je prokomentirao Granit Xhaka.

“Razočarani smo, odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo timski duh, dobro smo se branili i naravno da je razočaravajuće kada kasno primite gol. Znali smo koliko je Brazil kvalitetan, ali ako izvučemo pozitivne stvari koje smo napravili, možemo pobijediti Srbiju”, započeo je Xhaka pa nastavio:

“Ako mislite da netko može pucati 10 puta protiv Brazila, pokažite mi tu momčad. Brazil može sastaviti tri ekipe koje imaju istu kvalitetu. Znali smo da nas čeka drugačija utakmica u odnosu na Kamerun i da nećemo imati puno šansi za gol.

Osvrnuo se na utakmicu sa Srbijom koja će biti odlučujuća.

“Srbija ima drugačiju kvalitetu u odnosu na Brazil. S Mitrovićem naprijed, s više prodora po bokovima, a Brazil igra više po zemlji. Vjerujem da možemo pobijediti i nadam se da ćemo to napraviti u petak.”

Prokomentirao je Xhaka i dvoboj sa Srbijom u Rusiji kada je Shaqiri svojom gestikulacijom isprovocirao srpske nogometaše.

“Nama je svejedno protiv koga igramo, ipak smo mi profesionalci. I protiv Kameruna i protiv Brazila i protiv Srbije igram s istim žarom. Povijest nema veze s utakmicom – oni su Srbija, mi smo Švicarska. I jedini i drugi ćemo dati sve od sebe pa neka bolji pobijedi”, zaključio je Xhaka.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!