SKener: Za dobra stara vremena

Blog 3. lip 202113:03 0 komentara
AP Photo

Samo čudo, poput onog u Međugorju, može spriječiti da Davor Šuker i nakon 29. srpnja bude prvi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza.

Nadao se Davor Šuker da će potrajati barem do kraja godine kada su trebali biti izbori u HNS-u, no Skupština mu je već sada okrenula leđa te odlučila kako ćemo 29. srpnja dobiti novog čelnog čovjeka Saveza.

Tada će i službeno završiti vladavina gledajući brojke najuspješnijeg prvog čovjeka HNS-a u povijesti. Na tu poziciju već dalekog 5. srpnja 2012. godine postavio ga je čovjek koji je godinama u bijegu od hrvatskog pravosuđa.

Godinama je Šuker bio samo predsjednik na papiru, a stvarnu vlast u HNS držali su ljudi koji su kasnije osuđeni za izvlačenje novca iz Dinama – Zdravko Mamić i Damir Vrbanović.

Više je Zlatna kopačka boravila po egzotičnim destinacijama, nego na utakmicama hrvatskih klubova, pa je tako u ovih devet godina velika vijest bila ako smo ga vidjeli na finalu Kupa.

Nakon devet godina u HNS-u su shvatili da im predsjednik na papiru očito više ne odgovara, pa ćemo 29. srpnja dobiti novog predsjednika.

Sve vodi tome da će novi čovjek HNS-a biti čovjek od povjerenja Andreja Plenkovića – Marijan Kustić, danas prvi operativac Saveza. Ako mu naravno premijer to dopusti i ne procijeni da mu je važniji na drugim ‘terenima’.

Jasno je dakle, jedna vladavina u HNS-u je završila, ona Mamićeva, i sve se vraća na staro, baš kao u ‘dobra stara vremena’ – HDZ će opet drmati Savezom, ako to već i danas nije slučaj, kada je Šuker još samo predsjednik na papiru.

Kako je dobro vidjeti vas opet, rekli bi Novi fosili… Mi odgovaramo: Mo’š mislit’

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!