Ćorić i Vekić kakve ne viđamo često: ‘Bila si arogantna!’

Tenis 1. sij 202318:43
Rob Prange via Guliver Images

Hrvatske teniske vedete Borna Ćorić i Donna Vekić ovog tjedna nastupaju na United Cupu u Perthu. Uoči početka natjecanja dali su zanimljiv i opušten intervju za službenu stranicu natjecanja...

U ležernom razgovoru Ćorić Vekić otkrili su kako se poznaju gotovo cijeli život.

“Mislim da se znamo gotovo 20 godina, otkad smo počeli igrati tenis. Zajedno smo cijelu karijeru”, rekla je u početku Vekić.

Ćorić se nadovezao:

“Sjećam se da smo u Zagrebu igrali turnir do deset godina. Tada mi se nije baš sviđala, bila je vrlo nervozna i arogantna, ali sada se promijenila. Uživam provodeći vrijeme s njom i cijelim timom.”

Donna se nasmijala:

“Ne sjećam se da sam bila arogantna! Prijatelji smo jako dugo. U zadnjih nekoliko godina još smo se više zbližili. Dobro je imati bliskog prijatelja.”

Na društvenim mrežama mogli smo primijetiti kako Vekić podbada Ćorića zbog modnog izričaja, ali i Bornine frizure.

“U sigurnoj sam zoni ovog tjedna. Ne mogu promašiti, tako da ne može reći ništa loše”, odgovorio je Ćorić aludirajući na službenu opremu reprezentacije koju nosi ovog tjedna.

“I dalje mu se mogu rugati frizuri”, uzvratila je Vekić, na što je Ćorić spremno odgovorio:

“Zato i nosim kapu!”

Svakako, dobro raspoloženje vlada u hrvatskoj reprezentaciji koja je ovog vikenda s 5-0 porazila Argentinu u grupi F te će protiv Francuske odlučivati o pobjedniku skupine i plasmanu u polufinale. Na putu do tog trijumfa upravo su Ćorić i Vekić upisali pobjede u singlu.

Cijeli United Cup možete pratiti u izravnim prijenosima na Sport Klubu.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.