SKener: Jakobušiću, vrime je…

Blog 18. kol 202223:04 > 23:05 2 komentara
Ivan Terron via Guliver Images

Dvije utakmice, osam primljenih golova, treći poraz u nizu, novi neuspio eksperiment... Koliko je Valdas Dambraukas siguran na klupi Hajduka?

Hajduk je nakon poraza poslije penala u Superkupu od Dinama na Maksimiru, u sezonu ušao s tri pobjede, da bi se onda dogodila tri uzastopna poraza. I dok onaj poraz protiv Vitorije nije bio toliko koban, sljedeća dva, od Dinama i Villarreala pokazuju gdje je Hajduk u ovom trenutku – daleko od ozbiljnih europskih momčadi.

Žuta podmornica danas je potopila Bijele, iako je gol Biuka dao nadu navijačima splitske momčadi. Međutim, sve nakon toga u nastavku prvog poluvremena nije bilo ugodno za gledati jer na terenu je samo postojala samo jedna momčad. Hajduk je jednostavno pometen s terena.

“Kod svakog gola Villarreala igrači Hajduka kao kad ja igram na Fifi protiv amatera”, dobacio je kolega na poluvremenu utakmice u Villarrealu.

Nastavak je ipak ponudio malo bolje izdajne Hajduka, no Bijeli danas nisu izgledali dobro, baš kao ni u subotu protiv Dinama. Novi eksperiment Valdasa Dambrauskasa nije uspio. Nakon poraza u Maksimiru da se ne obazire na kritike. Dodao je da očekuje da momčad pokaže najbolje od sebe.

Ako je ovo večeras bilo najbolje, navijači Hajduka imaju itekako razloga za brigu uoči nastavka sezone.

Već tjednima je jasno kako Hajduku treba pravi veznjak, pravi box to box igrač. Malo će značiti sva zvučna pojačanja koja su stigla već na Poljud, ako Bijeli ne uspiju riješiti taj hendikep u momčadi. Jakobušiću, vrime je…